Ny daglig leder i Anko

Nils-Roe Fjørtoft (52) er ansatt som daglig leder i Anko AS fra 1. mai.

Nils-Roe Fjørtoft

Tidligere har Fjørtoft blant annet jobbet som sjef I Leica Geosystems I Norge, og som regionsdirektør i konsulentselskapet Umoe Consulting.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene I Anko, og å videreutvikle selskapet sammen med alle ansatte. Vi har hele spekteret av tjenester knyttet til geomatikk, landmåling, industrimåling, maskinstyring og 3D Laserskanning, og med kontorer i Stavanger, Bergen, Trondheim og Harstad har vi god geografisk dekning. Nå er tiden moden for å bygge Østlandet. Det skal vi gjøre gjennom å fortsette å satse på kvalitet og service, sier han i en pressemelding.

Avtroppende daglig leder, Roar Aasvang fortsetter som styreleder.

- Anko har siden 1975 levert produkter og tjenester til prosjekter og kunder I Norge og utlandet, og vi lever av fornøyde kunder. Fjørtofts erfaring og kundefokus, og Ankos brede og gode kompetanse passer godt sammen. Vi leverer allerede hele verdikjeden til flere kunder. Med satsningen på Østlandet blir vi en landsdekkende leverandør av tjenester. Nå vi vi klare for både flere kunder og flere gode ansatte, sier Aasvang.