Seniorrådgiver Laboratorier FO Asfalt

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4,7 mrd. (2017).

FirmaVeidekke Industri
FylkeOslo
Søknadsfrist16.05.2018

Veidekke Industri ønsker å styrke arbeidet med asfaltkvalitet og søker nå en medarbeider til en spennende stilling som Seniorrådgiver. Seniorrådgiver skal bistå organisasjonen i arbeidet med å opprettholde og videreutvikle tilfredsstillende kvalitet på relevante områder i virksomheten. Stillingen inngår i enheten Laboratoriet i Forretningsområdet Asfalt, og du vil rapportere til Leder Laboratorier.

Vi søker en kvalitetsbevisst og utviklingsorientert person med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, som ønsker å bidra til at Veidekke Industri styrker sin posisjon.

Arbeidsoppgaver

Som vår Seniorrådgiver skal du bidra til å ivareta og utvikle vår spisskompetanse innen asfalt, herunder styrke laboratoriets arbeid i å imøtekomme fremtidens kundekrav. Du vil samarbeide tett med teamene på laboratoriet, i tillegg til fagpersoner tilknyttet de ulike fagmiljøene i organisasjonen, blant annet Kompetansesenteret vårt i Trondheim. Du kan gi faglig bistand, gjennomføre kurs og opplæring innen asfaltkvalitet, lede prosjekter og være en aktiv bidragsyter i gjennomføringen av kvalitetsarbeid ute i organisasjonen. Du må kunne utøve kvalitetskontroll av asfaltdekker, både ute på veier og flyplasser, samt kunne utføre produksjonskontroll på våre asfaltfabrikker.

Reisevirksomhet må påregnes.

Kvalifikasjoner

  • Som seniorrådgiver må du ha høyere teknisk utdanning. Vi ønsker at du har minimum 10 års erfaring med reseptutvikling, kvalitetskontroll og laboratoriearbeid innen asfalt.
  • Førerkort min. klasse B.
  • Du forstår og gjør deg forstått på norsk og engelsk.

Profil

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Du må være nøyaktig og systematisk. Helhetstenkende med god praktisk og teoretisk forståelse. Være utviklingsorientert og kvalitetsbevisst. Videre ha et positivt menneskesyn, være omgjengelig og kunne kommunisere godt.

Vi tilbyr

Vår nye seniorrådgiver vil bli en del av en bedrift som er uformelle i sin omgangstone, og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Spørsmål om stillingen

Beate Bergan

Telefon 412 23 181

Søk stilling

Vis flere stillinger: