Henrik Anholt i Nasta er fornøyd med responsen de har fått fra kundene på den nye nettshopen Anleggshuset.no.

– Kundene synes Anleggshuset er en god ide

Den nye nettshopen Anleggshuset.no er på plass på Vei og Anlegg for å vise hvor enkelt og oversiktlig det kan være å handle utstyr til anleggsmaskiner på nett.

Organisasjonsutvikler Henrik Anholt i Nasta er godt fornøyd med responsens de har fått etter at Anleggshuset ble lansert tidligere i vår.

– Inntrykket er at kundene synes dette er en god ide og de synes løsningen vår er oversiktlig og lett og finne frem i. Tanken bak Anleggshuset er at vi skal være en portal eller en varehusløsning hvor entreprenørene kan finne det meste av det de normalt trenger av utstyr til anleggsmaskiner, sier Anholt.

Komplett

Anleggshuset har som målsetting å være en komplett netthandelsbasert utstyrsleverandør til anleggsmaskiner i Norge. Primærsortiment vil være tilbehør til gravemaskiner og hjullastere, men du finner også annet frittstående tilbehør. Anholt tror mange anleggsmaskinkunder setter pris på at de nå kan forholde seg til kun ett nettsted når de skal kjøpe og gjøre research på ulike typer utstyr .

– Mange opplever nok at det er en jungel av ulike nettsteder som tilbyr kun tre og fire ulike produkter. Anleggshuset skal være enkelt og bruke og oversiktlig, og det skal være et varehus uten hemmeligheter. Man går inn, man leser om produktet og lagerbeholdning, og prisen ligger der ferdig prutet, sier Anholt.

Tilbakemeldinger fra kunder

Anleggshuset har allerede et betydelig sortiment. Kommer det mere?

– Vi er opptatt av tilbakemeldinger fra kundene på hva som er bra og hva de savner. Vi har fått noen gode innspill og er åpne for flere. Det er også leverandører som er på oss og som vil inn med sine produkter. Det er vi selvsagt ikke fremmed for, svarer Anholt.

Nasta-selskap

Anleggshuset er 100 prosent eiet av Nasta AS, og samarbeider tett med Nasta på innkjøp, logistikk, distribusjon, garantihenvendelser og eventuelle reparasjonsbehov. Anleggshuset er også samlokalisert med eierselskapets hovedkontor i Larvik.

– Anleggshuset er et Nasta-selskap, men vi brander det med eget navn fordi vi er opptatt av dette skal være en nettportal for alle. Dette er ikke unike Hitachi-relaterte produkter, dette er utstyr som fungerer like godt på andre maskiner, understreker Anholt.