Ingeniør/ Siv. ingeniør prosjektering av IKT-løsninger

Ved Norconsults hovedkontor i Sandvika søker vi Siv. ingeniør/ Ingeniører (min. 5 års erfaring) innenfor prosjektering av IKT og IKT-teknsike løsninger for sykehus- og helsebygg-relaterte prosjekter. Avdeling Helsebygg elektro er del av et sterkt fagmiljø i Sandvika innen sykehus og institusjonsbygg, og har ansvar for større og komplekse sykehusrelaterte prosjekter.

FirmaNorconsult
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist13.08.2018

Fagfeltet IKT er i stor utvikling og bruken av teknologi innen «moderne» sykehus (m.f.) øker. Byggets utforming og IKT-nettverket må planlegges med tanke på å legge til rette for bruk av brukerrettet teknologi (velferdsteknologi) og avansert teknologi innen behandlingsprosesser og operasjoner.

Vi søker nå en Sivilingeniør eller Bachelor med relevant kompetanse innenfor «IKT», og interesse for å utvikle kompetanse innen bruk og prosjektering av IKT-systemer og -nettverk for sykehus og helsebygg m.f. Vi søker deg som er proaktiv og nysgjerrig, og har gode evner til å kommunisere med ulike fagdisipliner. Vi jobber tett med kunden, og troverdighet og IKT-kompetanse er sentrale momenter.

Vi ønsker at du vil blir med på å utvikle følgende:

  • Design og prosjektering av tekniske nettverksløsninger med for eks. kablet- og trådløst nettverk, AV-systemer for bruk innen operasjon over IP og forutsetninger for bruk av velferdsteknologiske løsninger.
  • Etablere og gjennomføre gode brukerprosesser med virksomheten i bygget (brukerne), samhandle og delta på prosjekteringsmøter med øvrige rådgivende ingeniører, byggherre og arkitekt.
  • Ha gode relasjoner med leverandører av, og være oppdatert på «morgendagens løsninger».
  • Ta ansvar for å utarbeide et godt anbudsgrunnlag med tilhørende beskrivelser.
  • Kunne være en aktiv part i oppfølging og byggefasen, og sikre godt og feilfri idriftsettelse og ibruktakelse.

Vi ønsker at du har erfaring fra rådgiver, leverandør eller fra sykehusdrift eller -eiendom. Stillingen vil være utviklende og utfordrende, og du blir del av et kompetent og spennende fagmiljø. Det tverrfaglige fagmiljøet i Sandvika består av over 45 personer, med 18 personer i avdelingen. Du vil bli del av et trivelig og spennende miljø. Det er i dag utstrakt samarbeid på tvers av regioner og kontorer.

Norconsult kan tilby konkurransedyktige betingelser og et fleksibelt og sosialt arbeidsmiljø i en solid virksomhet som er eiet av de ansatte. Faglig og utviklende arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø.

Primært kontorsted vil være på Sandvika, men du vil kunne tilknyttes prosjekter både lokalt og nasjonalt.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Universitets- eller høyskoleutdannelse, nyutdannet eller med noen års erfaring.
  • Faglig IKT-kompetanse og interesse for fagfeltet IP Nettverk.
  • Løsningsorientert og engasjert for relasjonsbygging og kundekontakt
  • Dyktig til å kommunisere muntlig og skriftlig, må beherske norsk skriftlig og muntlig

Vi tilbyr:

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Sterke og brede fagmiljøer. Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere
  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
  • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

Innsendelse av søknad:

Synes du dette lyder interessant? Ring gjerne avd. leder Klaus Andreassen, tlf: 99 56 55 16.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Send søknad

Vis flere stillinger: