Messesjefen ser frem til fem innholdsrike maskindager (se video)

Direktør Tone Lindberg Grøstad i Maskingrossisternes Forening (MGF), som står bak Vei og Anlegg, kunne klokken 9.30 formelt åpne årets store happening i anleggsbransjen – og hun ser nå frem til fem innholdsrike messedager.

- Nå står over 60.000 kvadratmeter fordelt på 286 utstillere klare til å ta imot de besøkende, sier Grøstad. Hun kan fortelle om stor interesse i forkant av arrangementet.

- Vi har fått mange henvendelser rundt messen, og over 14.000 har forhåndsregistrert seg, noe vi er meget godt fornøyde med, legger hun til. På messen i 2015 var det i overkant av 22.000 besøkende - i år håper de på 25.000 personer innom dørene. Det er fri inngang til messen.

Det er i år tatt i bruk et større område både ute og inne på området. Det er registrert 138 utstillere utendørs og 148 innendørs - noe som totalt sett er 60 flere enn for tre år siden. Til å bemanne alle disse utstillingene vil det være rundt 3.000 personer på jobb i løpet av de fem dagene.

Hun oppfordrer de besøkende til å kjøre kollektivt.

- Kommer du fra Oslo eller Gardermoen, ta toget til Lillestrøm stasjon og kjør gratis shuttlebus derfra til messeområdet. Det vil bli skiltet på stasjonsområdet hvor du skal gå for å finne disse bussene. Bussavgangen er fra utgang sør/øst på stasjonsområde (samme side som SATS Lillestrøm). Vi vet fra tidligere messer at mange kommer i egen bil, og vi ber bilistene om å benytte våre alternative parkeringsområder ved Norges Varemesse på Lillestrøm og innfartsparkeringen på Hvam (avkjøringen fra E6 ved Plantasjen). Parkerer du på Norges Varemesse benytter du samme gratis shuttlebus til messeområdet som de som kommer med tog. Benytter du innfartsparkeringen på Hvam, følger du gangveien langs rv22 noen hundre meter til messeområdet, sier hun. Som tidligere vil det også være anledning til å parkere på Damjordet på området, men disse har noe begrenset kapasitet onsdag på grunn av vått underlag.