Vei og Anlegg 2018. Foto: Sindre Sverdrup StrandVei og Anlegg 2018. Foto: Sindre Sverdrup StrandVei og Anlegg 2018. Foto: Sindre Sverdrup StrandVei og Anlegg 2018. Eivind Hafslund med PONs 25 tonns nullutslippsgraver. Foto: Svanhild BlakstadSvein Valle i Gjerstad på Vei og Anlegg 2018. Foto: Svanhild BlakstadVei og Anlegg 2018. Foto: Svanhild BlakstadVei og Anlegg 2018. Foto: Svanhild BlakstadVei og Anlegg 2018. Foto: Svanhild BlakstadVei og Anlegg 2018. Foto: Svanhild BlakstadVei og Anlegg 2018. Foto: Svanhild Blakstad

Vei og Anlegg 2018 er i gang

Dermed er det nå klart for fem dager med Vei og Anlegg, og i år slår arrangøren alle rekorder når det gjelder antall utstillere og areal. Hele 286 utstillere, fordelt på hele 60.400 kvadratmeter utstillingsareal, står klare til å møte deg på Hellerudsletta fra 2. til 6. mai.

 ermed er det nå klart for fem dager med Vei og Anlegg, og i år slår arrangøren alle rekorder når det gjelder antall utstillere og areal. Hele 286 utstillere, fordelt på hele 60.400 kvadratmeter utstillingsareal, står klare til å møte deg på Hellerudsletta fra 2. til 6. mai.

– Messen er dermed utvidet på de aller fleste områder, og vi ser nå virkelig frem til at både maskiner og mennesker skal fylle opp messeområdet, forteller direktør Tone Lindberg Grøstad i Maskingrossisternes Forening (MGF) til Byggeindustrien. Sammen med fagsjef Njål Hagen og messekoordinator Gry Ingebretsen har de nå lagt bak seg en meget travel planleggingsfase i forkant av messen – som i år er Nordens største anleggsmesse.

De kan fortelle om rekordstor interesse i forkant av arrangementet.

– Det er ikke noen kvadratmeter igjen, og vi har i prinsippet vært utsolgt siden før jul. Ettersom det i år ikke er lagt opp til noe demofelt har vi et større område å boltre oss på ute – samt at vi har tatt i bruk hall 1 for første gang på messen – som er større enn hallen som ble brukt sist. Dermed har vi også fått på plass flere innendørs utstillere – med enda bedre fasiliteter enn tidligere, forteller Hagen.

– I 2015 kom det rundt 22.000 besøkende – et tall som har vært noenlunde stabilt de senere årene. Med oppløftene tall fra forhåndsregistreringen så langt, håper vi på et enda høyere besøkstall i år – og 25.000 er et mål vi jobber etter, men vi vil også si oss fornøyde om vi klarer å overgå tallet fra 2015, forteller Grøstad. Hun presiserer at det er fri inngang – men at de anbefales å forhåndsregistrere seg før man kommer til messen.

– Da får man en mer smidig registreringsprosess og man kommer raskere gjennom inngangspartiet ved at man da kan bruke de tre fast lane-filene, sier hun.