Nasjonal avdelingsleder for Arkitektur hos Asplan Viak, Cecilie Bjerke Skjømming og daglig leder for SMS Arkitekter AS, Heidi Nilssen har signert oppkjøpskontrakt.

SMS Arkitekter blir en del av Asplan Viak

Selskapenes respektive eiere er blitt enige om at Asplan Viak overtar alle aksjene i det tradisjonsrike arkitektfirmaet.

SMS Arkitekter AS består av tre arkitekter og en teknisk tegner, som alle følger med til Asplan Viaks lokaler i Kristiansand.

- Etter 25 fine år i arkitektbransjen i Kristiansand er en overgang til Asplan Viak et veldig godt alternativ for oss med tanke på å fortsatt kunne delta i komplekse prosjekter. Vi liker at Asplan Viak er en stor, visjonær og tverrfaglig aktør som tar samfunnsansvar, sier daglig leder for SMS Arkitekter AS, Heidi Nilssen.

Nilssen går etter oppkjøpet inn som leder for Asplan Viaks arkitektgruppe i Kristiansand. 

- Vi er svært fornøyd med at vår sterke posisjon innen arkitektur blir ytterligere styrket gjennom dette oppkjøpet. SMS Arkitekter er en anerkjent og respektert aktør på Sørlandet. Når de nå flytter inn i våre lokaler i Kristiansand, får vi tilført dyktige arkitekter med lang og solid erfaring, sier Lise Haaland Eriksen, divisjonsdirektør for Plan og Arkitektur. 

Etter oppkjøpet har Asplan Viaks 30 prosjekterende arkitekter på Sørlandet.