Asger Hedegaard Christensen

Asger Hedegaard Christensen ny daglig leder i Alliance architecture studio

Partner Asger Hedegaard Christensen har siden januar gått inn som daglig leder i Alliance architecture studio. 

Christensen er utdannet i Aarhus og har 18 års erfaring som arkitekt og byplanlegger, hvorav de siste 11 årene hos Alliance.

- Med en bred prosjekteringsbakgrunn, sterk formsans og en egen evne til å utvikle og visualisere konsept, besitter Asger en viktig spesialkompetanse i designmetodikk og prosjektutvikling. Han evner også å fremheve den menneskelige skala selv i større planleggingsoppgaver. Under sin tid i Alliance har Asger vært en stor bidragsyter i å utvikle firmaet, og vi er svært glade for at han nå som daglig leder vil jobbe med å styrke kontoret videre, sier partner og faglig leder Angelica Kveen. 

1. januar gikk Tor Jørgen Stray Zahl Pettersen inn som ny avdelingsleder for Alliance sin Stavangeravdeling. 

- Pettersen kommer fra en stilling som senior arkitekt i Alliance og har høy kompetanse fra prosjekter i alle størrelser og faser samt stort faglig engasjement. Han kommer til å fortsette og jobbe som arkitekt med flere spennende prosjekter parallelt med at han som avdelingsleder jobber med å styrke og utvikle kontoret, heter det i en pressemelding fra selskapet.

- Med grundig kjennskap til kontoret sine prosjekter og 27 års erfaring er vi veldig glade for å få Tor-Jørgen som avdelingsleder i Stavanger. Det er utrolig spennende for kontoret å ha fått en så erfaren og kunnskapsrik avdelingsleder, uttaler partner og daglig leder Asger Hedegaard Christensen.

Det siste halve året har Jan-Erik Næss vært styreleder i Alliance architecture studio. Han har lang erfaring fra å lede kommunikasjonsbyråer, blant annet som adm. dir. i Batesgruppen.

Næss er også mentor for gründere gjennom Innovasjon Norges mentorprogram og har gjort det de siste fem årene.

- Arkitekter har et særlig estetisk og samfunnsmessig oppdrag som jeg synes det er svært givende å få bidra til ut i fra mine forutsetninger. Jeg har sittet i, og ledet, ulike styrer i bransjeorganisasjoner, stiftelser, eiendomsforvaltning, reiselivsbedrifter og bank, for å nevne noen, men ønsker nå å konsentrere meg om Alliance, Sunnaasstiftelsen og mentoroppdrag, sier Næss.

- Alliance har ambisjoner, faglige ressurser og evne til å gjennomføre prosjekter på høyeste nivå - det er utrolig spennende å få være med på, legger Næss til.