Lytt til Byggeindustrien

Byggeindustrien har rapportert om det meste som har skjedd i og rundt byggenæringen gjennom 50 år. Nå er vi også tilgengelig på en ny plattform.

Vi i Byggeindustrien har formidlet våre nyheter og reportasjer gjennom skriftlige plattformer via bladet og bygg.no. Nå er vi også tilgjengelig på en ny plattform – nylig lanserte vi podkasten «Byggeplassen».

Den første utgaven av «Byggeplassen» gikk på lufta 12. mars, og onsdag ble en ny episode lagt ut. Mens den første episoden omhandlet utenlandske aktører i anleggssektoren, går vi i episode to nærmere inn på arbeidslivskriminalitet – og hvordan dette i altfor stor grad har fått innpass i den norske byggenæringen.

Med journalist/forfatter Einar Haakaas og fagforeningsmannen Jonas Bals (som tidligere også har vært Jonas Gahr Støres rådgiver), samt programlederne og redaksjonssjefene Christian Aarhus og Frode Aga, får vi høre mer om hvordan mafialignende tilstander har fått fotfeste innenfor byggenæringen, om konkrete saker som har vært løftet frem og ikke minst hvordan de ser for seg at dette kan bekjempes i tiden fremover.

Dette burde være interessant å høre på for alle som på en eller annen måte er tilknyttet byggenæringen.

Gjennom vår nye podkast-plattform ønsker vi å presentere aktuelle sakskomplekser og problemstillinger som omhandler næringen vår på en ny måte. Gjennom det siste året har flere mediehus tatt i bruk podkastplattformen – og denne måten å formidle et budskap på er noe stadig omfavner flere. Vi vet det er mange som lytter til podkaster i næringen vår, men det har ikke eksistert en egen podkast for bygg og anlegg – og dette er noe vi har merket oss at flere har etterlyst. Med den nye satsingen fra Byggeindustrien er en egen lytteplattform for bygg og anlegg nå ute – og gjennom våre sendinger kommer vi til å ta opp en rekke ulike problemstillinger. Byggenæringen spenner bredt, og det er definitivt nok av saker å ta opp til diskusjon.

Vår første episode opplevde gode lyttertall og andre episode ligger nå ute. Begge disse episodene er perfekt å få med seg om du sitter i bilen, er på vei til eller fra jobb – eller om du skulle ønske å bruke noe tid på å lytte deg opp på spennende saker og temaer som omhandler byggenæringen.

Du kan abonnere på podkasten via din podkast-app på telefonen.

Du kan også lytte til podkasten fra din PC her.

Mobilvennlig tilgang til podkasten finner du her.