Standard Morgen: Standarder for eiendomsforvaltning (FM)

StedOslo, Norge
ArrangørStandard Norge og NBEF
Fra21.03.2018
Til21.03.2018
TidspunktOnsdag kl 8.30 - 10.30

Verktøyet som får arbeidsdagen til å fungere. På frokostmøtet presenterer vi standardene du trenger for eiendomsforvaltning (FM).

Kjernen i god eiendomsforvaltning og verdiskapende drift er en god beskrivelse av behov og forventninger til det som leveres av tjenester. Dette er inngangsporten til frokostmøtet om eiendomsforvaltning. Du får presentert de viktigste standardene vi har på området og gode eksempler på hvordan du kan lykkes med bruk av dem. Enkle grep, kan gi gevinst i form av økt produktivitet og reduserte kostnader.

Den primære målgruppen for frokostmøtet er eiendomsforvaltere og tjenesteleverandører, men alle som har interesse av å vite litt mer om standarder fro eiendomsforvaltning er velkommen til å melde seg på.

På grunn av stor interesse for dette frokostmøtet har vi også valgt å streame det. Dersom du ikke kan delta hos Multiconsult, men vil se streamingen, må du melde deg på nedenfor og krysse av for streaming under deltakerkategori. Du vil i forkant av frokostmøtet motta en e-post med lenke til streamingen. I etterkant vil filmen også bli gjort tilgjengelig på vår nettside.

Ytterligere informasjon og program