Årets lærlinger i BetonmastHæhre er Grimm Pedersen og Sander Krogstad.

Grimm Pedersen og Sander Krogstad ble årets lærlinger i BetonmastHæhre

Årets lærlinger i BetonmastHæhre ble Grimm Pedersen og Sander Krogstad. Vinnerne ble kåret i hard konkurranse med godt over 150 lærlinger i konsernet.

Kandidatene til årets lærling i BetonmastHæhre ble målt etter kriteriene faglig utvikling, innsats og motivasjon, holdning og innstilling, initiativ og selvstendighet og samarbeid og kommunikasjon. Flere gode kandidater var stemt frem, og spenningen var stor da vinnerne blant de 10 nominerte ble utropt.

Om Grimm Pedersen, Lærling i Vei- og Anleggsfaget i Isachsen, sies blant annet at han er arbeidsom, ærlig, blid, tilpassingsdyktig, balansert, analytisk og ikke minst veldig engasjert.

– Han er et godt forbilde, ikke bare for lærlinger, men også for alle medarbeiderne i gruppa. Han er godt likt, og allerede en populær makker å ha med seg på laget blant mer erfarne kolleger, heter det i en melding fra selskapet.

Om Sander Krogstad, tømrerlærling i BetonmastHæhre Boligbygg, sies blant annet at han tar til seg ting raskt, er nysgjerrig og selvgående, har oversikt og er omgjengelig.

– Han er verneombud på plassen, en oppgave han tar svært seriøst. Når basene er borte, tar han ansvar og passer på at folk har nok jobb, han blir fort en liten «minibas». Flere som har jobbet sammen med ham, har brukt ordene: «Det er den beste lærlingen jeg har hatt med meg», skriver selskapet.

- Nivået på våre lærlinger er generelt høyt, og det var mange gode kandidater. Vi gratulerer Grimm og Sander med seieren, og ønsker de lykke til med lovende karrierer i BetonmastHæhre, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i BetonmastHæhre.

Vinneren ble kåret da BetonmastHæhre denne uken samlet alle sine lærlinger til en faglig og sosial samling på Hellerudsletta. I alt 153 lærlinger fikk utveksle erfaringer, høre om muligheter, og ikke minst komme med tilbakemeldinger om hvordan de så på utfordringer og muligheter for konsernet og selskapene de jobber i.