Salgsdirektør Morten Fundingsrud i Onninen. Foto: Onninen

Onninen vil levere innen to timer

Med sin nye Plukk & Pakk-tjeneste i utvalgte Express-butikker, tilbyr Onninen nå sine kunder leveringstid på maksimalt to timer.

Det skriver Onninen i en pressemelding fredag.

– Vi har merket et økende behov i markedet for en enkel transporttjeneste som bringer varene raskt frem. Årsakene kan være mange; det kan skyldes tidspress for å levere et prosjekt i tide, man har fått en endringsordre eller det kan være en vare man rett og slett har glemt å bestille på ordinært vis, sier salgsdirektør Morten Fundingsrud i Onninen.

Plukk & Pakk-tjenesten finnes nå i 17 Express-butikker over hele landet, skriver elektro- og VVS-grossisten i pressemeldingen.

– Med vår Plukk & Pakk-tjeneste får kunder varene levert til arbeidsstedet innen én til to timer, eller de kan hente varen ferdig pakket i vår Express-butikk, sier Fundingsrud.

Onninen har inngått avtale med Bring og det utslippsfrie budbilselskapet Dønn Grønn om leveringstjenesten.

– Vi møter stadig nye krav i markedet for klimavennlige løsninger og vi ønsker også selv å bidra til reduserte klimautslipp. Vi har derfor valgt Dønn Grønn som vårt budfirma for kunder i Oslo, forteller Fundingsrud i pressemeldingen.

Utenfor Oslo vil Bring stå for leveringen av varer. Over 1.100 av deres kjøretøy er i dag elektriske, skriver Onninen.