«Byggeplassen» skal Christian Aarhus (t.h.) og Frode Aga være faste journalister i studio. Du kan gå inn i din podkast-app på telefonen og abonnere på podkasten gratis.

Sjekk ut Byggeindustriens nye podkast «Byggeplassen»

Første episode av Byggeindustriens nye podkast Byggeplassen fikk god respons, og nå kommer snart den neste.

I podkasten «Byggeplassen» er Christian Aarhus og Frode Aga faste journalister i studio, mens gjester fra ulike deler av byggenæringen blir med og diskuterer store og små temaer fra landets viktigste og største fastlandsnæring.

– Dette er en viktig satsing for oss i Byggeindustrien. Vi vet at det er mange som lytter til podkaster i næringen, og flere har også etterlyst et slikt tilbud for bygg og anlegg. Byggenæringen spenner vidt, og alt fra vei- og boligbygging til utenlandske entreprenører i Norge skal diskuteres, sier sjefredaktør Arve Brekkhus i Byggeindustrien om satsingen.

- Det var morsomt at den første episoden ble tatt så godt i mot, og det viser at vi har truffet spikeren på hodet, legger han til.

For å sikre deg at du får med deg de nye episodene er det lurt å abonnere på Byggeplassen de stedene der du henter din podkast.

Mobilvennlig tilgang til podkasten i iTunes finner du her.

Du kan også lytte til podkasten fra din PC her.

Første episode der byggherrredirektør Bettina Sandvin og konsulent og tidligere Alpine Bau-topp i Norge, Henning Hamnes, diskuterer utenlandske entreprenører ligger ute, og senere denne uka kommer den neste.