Fra venstre: Camilla Heier Anglero, Bjørn Olav Susæg, Ingrid Motzfeldt, og Knut Hovland. Foto: Nordic - Office of Architecture

Nordic - Office of Architecture får fire nye partnere

Nordic — Office of Architecture har utnevnt fire nye partnere som blir medeiere i selskapet. 

- Nordic — Office of Architecture har som mål å være en stor og langsiktig kvalitetskultur som har Skandinavia som sitt hjemmemarked og plattform for å arbeide i det internasjonale marked. Kontoret har en jevnt økende oppdragsmengde som fører til at antall ansatte vil øke i tiden fremover. For å bidra til å sikre en langsiktig utvikling er det utnevnt fire nye partnere som blir medeiere i selskapet, heter det i en pressemelding. 

Camilla Heier Anglero og Knut Hovland begge er ansvarlige for store, komplekse prosjekter med spesielle sikkerhetskrav. Ingrid Motzfeldt og Bjørn Olav Susæg er nøkkelpersoner i Nordics flyplassprosjekter nasjonalt og internasjonalt.

- Vi har hatt en god utvikling i Nordic de siste årene. Vi har oppnådd gode arkitektfaglige resultater og levert prosjekter til fornøyde kunder og vunnet nye og faglig utfordrende prosjekter. Derfor er det også en glede, og noe vi ser som helt naturlig, at noen av nøkkelpersonene i disse prosjektene blir tatt inn som partnere for å sikre den langsiktige utviklingen av Nordic, sier Gudmund Stokke, grunnleggende partner i Nordic. 

- De har vist gang på gang at de kan levere på alt som kreves av en partner i Nordic, legger han til.

Eskild Andersen, Nordics nye daglige leder av 2018, sier seg helt enig. 

- Disse fire er flotte eksempler på hva vi i Nordic mener en leder må være; inkluderende, faglig dyktige, oppdaterte og tilgjengelige. Dette er egenskaper vi krever hos alle i ledende posisjoner hos oss, ikke bare hos partnere, men det er litt av en liste å sjekke alle bokser på, og det synes vi disse fire har gjort til gangs, sier Andersen.

De nye partnerne vil fortsette i sine aktive prosjekter, men vil også være en viktig del av Nordics arbeid med strategi og nye akkvisisjoner i tiden fremover.

Nordic — Office of Architecture har totalt 160 ansatte fra mer enn 20 forskjellige nasjonaliteter. Nylige ferdigstilte prosjekter inkluderer utvidelsen av Oslo Lufthavn, den nye terminalen på Bergen Lufthavn, og LHL Helsehuset ved Gardermoen. Nordic leder også prosjekteringsgruppen Team Urbis, som står bak utviklingen av det nye Regjeringskvartalet, på oppdrag fra Statsbygg.