Magnus Rosén går inn i styret i Wexus Gruppen.

Magnus Rosén valgt inn i styret til Wexus Gruppen

Wexus Gruppen AS har hatt en kraftig vekst siden oppstarten i 2015, og sammen med hovedeierne i Norvestor VII L.P skal det satses på en bred nordisk vekst. Magnus Rosén kommer nå inn i styret i virksomheten.

– Magnus Rosén var førstevalg for ekstern kompetanse i vårt styre, heter det i en uttalelse fra ledelsen og eierne av Wexus Gruppen.

Magnus Rosén har tidligere erfaring som blant annet konsernsjef i Ramirent PLC og adm. direktør i Cramo PLC. Han har lang ledelseserfaring og er i dag konsernsjef for børsnoterte Nobina PLC i Sverige.

Rosén er siviløkonom med MBA fra Stockholms Handelshøyskole.

– Jeg håper å kunne tilføre nordisk bransjekunnskap og ledelsessupport etter nesten 20 års erfaring fra to av de største utleiekonsernene i Europa, sier Magnus Rosén.

Roséns rolle i Wexus Gruppen starter fra og med torsdag 1. mars 2018.

Wexus er en produsent og leverandør av modul bygg til de fleste industrielle segmenter samt kommunale og statlige institusjoner. Modul byggene blir enten solgt eller leid ut. Wexus har hovedkontor i Stavanger og har sin produksjonsfasilitet (Module Tech OU) i Tallinn. Wexus har opplevd kraftig vekst siden selskapet ble etablert. De hadde nærmere 150 millioner kroner i omsetning i 2017 og regner med betydelig vekst i løpet av 2018. Wexus er delvis eid av fondet Norvestor VII L.P. (cirka 60 prosent) og nøkkelansatte i selskapet (cirka 40 prosent). Norvestor VII L.P. forvaltes av Norvestor Equity AS, med hovedkontor i Oslo.