Hovedkontoret til Møller Eiendom.

Møller Eiendom digitaliserer eiendomskontrakter

Møller Eiendom har begynt med digitale eiendomskontrakter.

De har tatt i bruk signaturløsningen Signant for signering av eiendomskontrakter. Digital signering av leiekontrakter, kjøp og salgskontrakter og andre avtaler skal gi Møller Eiendom betydelige tids og kostnadsbesparelser.

Pål Bøe

- Med en betydelig porteføljeverdi på 8,7 milliarder kroner har vi en rekke ulike kontrakter som hele tiden skal signeres av flere parter. En standard leiekontrakt består ofte av 30 til 40 sider som skal signeres og paraferes av flere parter i 3-4 eksemplarer. Dette er en tids og ressurskrevende prosess. Med Signant slipper leietager å legge ved kopi av legitimasjon og sporbarheten i hvem som faktisk har signert blir betydelig bedre samtidig som vi slipper å møte frem fysisk for signering, sier markedsdirektør Pål Bøe i Møller Eiendom.

. Vi opplever stadig større interesse for signaturløsningen Signant fra ulike aktører innenfor eiendomsbransjen. Vi er stolte over at en så stor aktør som Møller Eiendom har valgt vår løsning for å digitalisere signeringsprosessen av eiendomskontrakter, sier salgs- og markedssjef Anne Taranger Gjesdahl i Signant i en pressemelding.