Ny Univern-direktør

Gunstein Lauvrak blir ny administrerende direktør i Univern.

Han kommer fra stillingen som administrerende direktør ASSA ABLOY Entrance Systems Norge og har tidligere hatt sentrale lederstillinger i Ramirent, Foodtech og Wittusen & Jensen. Han er utdannet ved Krigsskolen og Handelshøyskolen BI.

I 2016 ble Univern en del av Swedol. Swedol-konsernet tilbyr et bredt og attraktivt sortiment innen el-artikler, verktøy, arbeidsklær, kjøretøydeler, hydraulikk, løft & last og forbruksvarer. Med 99 butikker fordelt i Sverige, Norge, Finland og Estland, er Swedolkonsernet en av de største aktørene på det nordiske markedet.

I Norge er Univern og Swedol representert gjennom 18 butikker i tillegg til et bredt partner/ forhandlernettverk som henvender seg primært til det profesjonelle markedet. Hovedkontoret er lokalisert på Skedsmokorset nord for Oslo.

- Mitt ansvar fremover blir å styrke vårt fotfeste i Norge både gjennom å hente ut interne synergier, men fremfor alt vokse gjennom våre godt etablerte kanaler som i første rekke er egne butikker og forhandlere, samt å ta ut markedssynergier mellom Univern og Swedol. Vår posisjon som spesialist på yrkesklær og vernutstyr skal forsterkes gjennom våre egne merkevarer Univern, Björnkläder, Nytello, Gesto og øvrig sortiment, sier Lauvrak i en pressemelding.