Hilde Herud er ansatt som ny administrerende direktør i Norgips.

Hilde Herud ny administrerende direktør i Norgips

Etter snart fire år som administrerende direktør i Norgips, har Carl-Johan Klinge takket ja til et nytt oppdrag for Knauf-gruppen, og Hilde Herud overtar nå som toppsjef for selskapet.

Klinge legger bak seg en periode i Norgips med gode resultater, hvor spesielt det kommersielle feltet i virksomheten har blitt styrket. Han overlater nå stillingen som administrerende direktør til Hilde Herud.

Herud har vært ansatt i Norgips siden 2013, først som markedssjef og den siste perioden som kommersiell direktør. 

- Jeg er svært takknemlig for å få anledning til å lede Norgips i årene fremover. Det er et selskap i vekst med ambisiøse planer, og jeg ser frem til å være med på å levere de målene vi sammen har satt oss. Norgips er et selskap bestående av solide eiere i form av den globale byggevareprodusenten Knauf, en effektiv og veldrevet produksjon, og et team bestående av svært kompetente og motiverte medarbeidere. Samtidig er det fortsatt stort potensiale for videreutvikling innenfor nye forretningsområder og digitalisering, og jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppgaven sammen med det flotte teamet i Norgips, sier Herud.