Montér fortsetter sin ekspansjon i nord - to nye forhandlere melder overgang til kjeden

Byggmakker Nordkapp (Martinsen Bygg AS) og Byggmakker Bloch i Hammerfest (Bloch Bygg og Materialhandel AS) melder overgang til Montér med virkning fra 5. februar. 

Gjennom organisk vekst og en offensiv oppkjøpsstrategi har Optimera på kort tid blitt en stor distributør av byggevarer i nord.

- Optimera har sterke vekstambisjoner innen alle sine markedssegmenter, og den siste tiden har vi hatt god vekst i nord. Det er gledelig at vi nå får to nye, seriøse byggevareaktører med på laget, slik at vi kan skape en enda bredere distribusjon her. Både Martinsen Bygg AS og Bloch Bygg og Materialhandel AS er meget veldrevne byggevarehus og oppfyller våre krav til nye forhandlere, sier Lars Petter Grandahl, direktør for Optimera Handel.

Selskapet skriver i en pressemelding at Montér sine konsepter blir dratt frem som en viktig faktor i valget av ny kjede for begge byggevarehusene.

- Vi er veldig fornøyd med beslutningen vi har tatt om å melde overgang til Montér. Montér er fremtidsrettet og har utviklet gode konsepter for både proff og forbruker, så dette tror jeg vil bli et løft både for ansatte og kunder, sier Roger Bloch, daglig leder hos Bloch Bygg og Materialhandel AS.

Martin Martinsen, daglig leder i Martinsen Bygg AS, overtok driften av Byggmakker Nordkapp i starten av 2017. Han tok valget om å bytte kjede basert på en totalvurdering hvor Montér kom best ut.

- Montér har det beste totalkonseptet. Jeg tror overgangen til Montér vil styrke vår posisjon ytterligere og gjøre oss bedre rigget for fremtiden. De innehar den kompetansen vi trenger for å løfte selskapet videre, sier Martin Martinsen, daglig leder i Martinsen Bygg AS.