- På konferansen setter vi fokus på kampen mot arbeidslivskriminalitet og klassisk HMS, forteller Kristian Dahlberg Hauge, direktør i EBA Trøndelag og Håndverkerforeningen i Trondheim.

Inviterer byggenæringen til HMS-konferanse i Trondheim

6. mars er det igjen klart for den årlige HMS-konferansen i Trondheim som arrangeres av EBA Trøndelag, Håndverkerforeningen i Trondheim, Fellesforbundet og Arbeidstilsynet. 

Konferansen har nå blitt en årlig tradisjon og samler hele kjeden i byggenæringen i regionen, samt offentlige myndigheter og beslutningstakere.

– Også i år har konferansen et todelt fokus. Vi setter fokus på kampen mot arbeidslivskriminalitet og klassisk HMS, forteller Kristian Dahlberg Hauge, direktør i EBA Trøndelag og Håndverkerforeningen i Trondheim.

– I kampen mot arbeidslivskriminalitet vi vi få høre om hvor langt vi har kommet - både i et nasjonalt perspektiv og ut fra lokale erfaringer, samt om forhold og tiltak som kan påvirke denne felles innsatsen. Innen HMS ser vi nærmere på arbeid i høyden for å unngå fallulykker. Vi forsøker å belyse hvilke krav som stilles i regelverket, hva som gjøres fra aktører i næringen og hva som erfares fra regionale verneombud, legger Hauge til.

Han forteller at de svært fornøyd med å ha fått solide foredragsholdere også i år. Både representanter for regjeringen og Stortinget vil innlede og BNL-leder Jon Sandnes kommer. Det gjør i tillegg en rekke representanter fra bransjen selv.

– Vi mener dette blir en kjempespennende konferansedag på Clarion Brattøre i, avslutter direktøren i EBA Trøndelag.

Les mer om arrangementet her