Ill. JM/Carbonwhite

JM opplever godt salg i prosjekt på Lørenskog

JMs boligprosjekt Entréen på Lørenskog i Akershus lanserte denne uken sitt hus 4 med til sammen 75 leiligheter. Salgsstarten resulterte i 18 solgte leiligheter ved fristens utløp.

- Når vi selger såpass mange leiligheter ved salgsstart i et noe svakere nyboligmarked, bekrefter det at vi har lykkes. Dette har vi blant annet oppnådd ved å satse på ulike fellesarealer – både ute og inne. Beboerne får gode grøntarealer, alle bygg har felles takterrasser, det er fellesstuer, ski-/sykkelverksted og gjesteleilighet, sier JMs salgsleder Helle Thorsdalen.

Hele prosjektet Entréen ligger nær Triaden på Lørenskog og består av i alt åtte hus med 450 leiligheter og vil blant annet etablere en egen gågate med planlagt café, bakeri, med mer.

131 leiligheter i de første tre husene er lagt ut, hvorav nå 20 er ledige for salg. Innflytting i disse igangsatte leilighetene starter i 4. kvartal i år.

- Det er hyggelig at så mange unge førstegangskjøpere på JMs Entréen har funnet en god inngangsbillett til boligmarkedet. Det bærer bud om optimisme blant boligkjøperne og at gode kvaliteter til en riktig pris er attraktivt, sier Thorsdalen.