Monica Sivertsen

Structor etablerer kontor i Stavanger

1. februar etablerer Structor nytt kontor i Stavanger med Monica P. Sivertsen som avdelingsleder. 

Structor-gruppen består i dag av åtte selskaper med over 70 medarbeidere og de har kontorer i Oslo, Bergen, Fredrikstad, Lillehammer, Tønsberg og nå også i Stavanger.

- Structor i Stavanger vil være en del av gruppen Structor Tekniske Systemer som hovedsakelig jobber med VVS-teknikk, elektroteknikk, IKT og sikkerhet, energi og miljø, ITB samt teknisk prosjekt- og byggeledelse. Sammen med Structor Fredrikstad AS, Structor Bergen AS og Structor Tekniske Systemer Oslo AS vil Stavangerkontoret bli del av en betydelig kompetanse innen VVS og elektroteknikk med nærmere 40 dedikerte medarbeidere, heter det i en melding fra selskapet.

Monica Pauline Sivertsen vil lede Structors kontor i Stavanger med kontor i Forus Atrium. Hun har sin bakgrunn i Stavanger og kommer fra stillingen som gruppeleder VVS og Energi i Prosjektil Prosjektering AS og har tidligere arbeidet for blant andre COWI AS og Rambøll AS.

Sivertsen har erfaring som leder, oppdragsansvarlig og fagansvarlig innen VVS teknikk og energi. Hun er også ENOVA registrert rådgiver.

- Jeg synes det er meget spennende å starte opp en ny virksomhet i Stavanger i regi av Structor. Virksomheten skal kjennetegnes ved solid kompetanse, effektivitet, enkle administrative systemer, enkel rapportering og raske beslutninger. Medarbeidere og kunder skal oppleve det lille kontorets fordeler i form av smidighet og korte beslutningsveier og samtidig tilgang til hele Structor-gruppens samlede kompetanse og ressurser, sier Monica Sivertsen.

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått Monica inn som leder av et nytt kontor i Stavanger. Hun representerer en spisskompetanse som Structor ønsker å være kjent for og besitter de holdninger vi er ute etter i en virksomhet som representerer noe nytt, sier Lars Petter Lauritsen, leder og partner i Structor Fredrikstad.