Avdelingskoordinator

BetonmastHæhre er et av Norges største og mest komplette entreprenørkonsern innenfor bygg, anlegg og eiendom. Konsernet er et resultat av fusjonen mellom Betonmast, Hæhre Entreprenør og Isachsen Gruppen i 2017. Konsernet har rundt 2800 medarbeidere og omsetningen for 2017 forventes å bli 10 MRD NOK.

Isachsen ble stiftet i 1986 og er et av Norges ledende entreprenørkonsern innenfor anleggsdrift. Evnen til hele tiden å se litt lenger enn til dagen i dag, er vår kanskje viktigste styrke. En fremoverlent og samfunnsbevisst forretningsdrift har lagt grunnlaget for over 30 års sammenhengende vekst. Hver dag møter mer enn 600 dyktige fagarbeidere på jobb for å gi sitt bidrag til at landets infrastruktur hele tiden blir litt bedre og litt tryggere. Isachsen - entreprenørskap satt i system.

Les mer om oss på www.betonmasthaehre.no/anlegg/

FirmaIsachsen Anlegg
FylkeVestfold
StedRe
Søknadsfristsnarest

Vi søker nå etter en dyktig avdelingskoordinator som ønsker å bli en del av en av landets beste og mest fremgangsrike anleggsvirksomheter. Betongelement er en komplett prefabprodusent som leverer de fleste typer betongelement til privat– og næringsmarkedet.

Som avdelingskoordinator vil arbeidsoppgaver blant annet bestå i:

Bistå avdelingsleder i etablering og oppfølging av gode rutiner innenfor økonomi, produksjonsstyring og avviksbehandling. Tilrettelegge for gode administrative rutiner i samråd med avdelingsleder samt oppfølging av disse. Økonomioppfølging av prosjekter; bistå ved fakturering og behandling av inngående fakturaer, bistå ved økonomirapportering og periodisering. Bistå prosjektleder/tekniske tegnere/montasjeleder i oppfølgingen av prosjektene.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Økonomisk og administrativ utdannelse på høyskolenivå. Bred erfaring fra lignende arbeid kan kompensere for manglende utdannelse.
  • Gode datakunnskaper innenfor Ms Office
  • Erfaring eller kjennskap til Agresso økonomisystem
  • Førerkort klasse B
  • Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig

Som person er du pro-aktiv, løsningsorientert og har god samarbeidsevne. Du kommuniserer godt, og evner å ha flere baller i luften samtidig.

I tillegg til faglige utfordringer får du også ta del i et arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket og hvor latteren sitter løst.

Vi tilbyr:

  • Attraktive lønnsbetingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Gode opplæringssystemer og mulighet for selvutvikling
  • Etablerte HMS- og kvalitetssystem
  • Trivelig og romslig arbeidsmiljø

Arbeidssted: Re i Vestfold

http://prefabbetong.no/

PÅ – RYDDIG – ROMSLIG – HUMORISTISK – MILJØBEVISST

Spørsmål om stillingen

Runar Haug
Avdelingsleder, Betongelement
runar.haug@isachsenas.no
920 87 590

Søk stilling

Vis flere stillinger: