Harald A. Sollid har startet i stillingen som driftssjef på kjedekontoret til utleiekonsernet Byggesystemer Norge. Foto: Byggesystemer Norge.

Byggesystemer Norge styrker kjedekontroet

Harald A. Sollid er ansatt som driftssjef på kjedekontoret til utleiekonsernet Byggesystemer Norge AS.

– Sollid er ansatt for støtte opp våre avdelinger for å sikre lokal tilstedeværelse og verdiskapning, sier konsernleder John Arne Eiken i en pressemelding.

Harald Sollid startet i Byggesystemer Norge 1. desember. Med hans bakgrunn fra kjededrift og entreprenørbransjen ser vi fram til å utnytte hans kapasitet til å fortsette vår effektivisering og samhandling mellom våre avdelinger, spesielt med fokus på kunnskapsoverføring og effektiv drift, skriver Byggesystemer Norge.

Tidligere har Sollid hatt flere lederstillinger innen kjededrift og entreprenørbransjen. Han kommer sist fra stillingen som daglig leder i et mindre entreprenørselskap.

- Dette blir spennende. Her er det dedikerte og faglig dyktige ansatte som brenner for kunden hver dag. Kombinasjonen mellom stillasentreprenør og utleieselskap er en unik fordel for Byggesystemer. Jeg ønsker å utfordre vår drift til å bli enda bedre, for kunden og selskapet, sier Sollid.

Byggesystemer Norge er, ifølge selskapet, Norges største lokalt eide selskap innen bygg- og anleggsutleie, og en av Norges største stillasentreprenør.

- Byggesystemer står nå foran en spennende fase med fokus på effektiv drift og videre vekst. Selskapet preges av høy faglig kompetanse og sterk lokal forankring. Dette er et utmerket utgangspunkt for videre vekst i det norske entreprenør- og utleiemarkedet, sier konsernleder John Arne Eiken.