Arkitektbedriftene inviterer til fremtidsseminar

Arkitektbedriftene, Azets og Moment inviterer til en halv dag med foredrag om fremtidsteknologi i byggenæringen.

Aspelin Ramm, StartupLab, Oslo S Utvikling, Oslo kommune og Siemens forteller om teknologivisjoner, teknologirealisme og egne erfaringer for byggenæringen og arkitektbransjen.

Vibeke Ahlsand vil vise de oppdaterte planene fra Oslo S Utvikling og Bjørvika. OBOS-sjef Daniel Kjørberg Siraj forteller om hvordan ny teknologi er blitt sentralt i OBOS. Finansbyråd Robert Steen har store planer om hvordan digitalisering er en del av løsningen for Oslo.

Deretter forteller Christian Jahr i Siemens hvorfor han mener at fremtidens transport er sømløs og elektrisk. Jahr spør oss hva det betyr for fremtidens byggeprosjekter?

Charlotte Helleland fra DARK arkitekter på Skøyen i Oslo er at landets største arkitektkontorer. Hellelands mantra er at byplanlegging handler om både fysiske strukturer og sosiale arenaer og møteplasser. Og Heidi Hopstock i StartupLab i Forskningsparken i Oslo har utviklet et helt unikt kontorlandskap. Hun forteller om erfaringene og oppskriften på hvorfor StartupLab karakteriserer det som vellykket.

Så kommer Isak Oksvold fra Aspelin Ramm. De har på Vulkan i Oslo bygget det som nå er Norges beste mobilitetsløsning. Oksvold skal snakke om teknologien, prosjektet, dimensjoneringen og erfaringene så langt.

Avslutningsvis tar Anne Beate Hovind fra The Future Library, MS Innvik og Losæter hva som kommer av nye prosjekter.

Arrangementet finner sted i Dronning Eufemias gate 16, onsdag 17. januar kl 12-16.