Skarpnes på en messe på Sørlandet i cirka 1910. Foto: Skarpnes

Påmeldingen til Bygg Reis Deg 2019 allerede i gang - Skarpnes feirer 100-årsjubileum på messen

Skarpnes er en av utstillerne som allerede har sikret seg plass på messen i 2019. Da skal de slå på stortromma og feire sitt 100-årsjubileum.


Skarpnes AS er en familiebedrift som nå drives i fjerde generasjon. Selskapet ble grunnlagt i 1919, og har i dag 40 ansatte med hovedkontor i Grimstad og på fabrikkene i Arendal og Grimstad. 

Salgs- og markedssjef Espen Stensøy er allerede i gang med planleggingen av jubileumsåret 2019 som blant annet innebærer deltagelse på Bygg Reis Deg. 

- Skarpnes er Norges eldste taksteinbedrift og vi var en av de første industribedriftene i Arendal. Vi er en bedrift med lange tradisjoner og svært god kunnskap blant de ansatte. I dag har vi utviklet oss til å bli en moderne industribedrift og vi ser frem til å være i markedet i mange år fremover, sier Stensøy.

- Under Bygg Reis Deg ser vi for oss å vise frem bedriften også utover produktene vi selger så vi ser frem til å invitere alle våre kunder og de besøkende til en skikkelig bursdagsfeiring i perioden 16. - 19. oktober 2019, legger Stensøy til.