Forretningsutvikler Jone Ølberg i Naboen og daglig leder Øyvind Langemyri Bertelsen & Garpestad har inngått avtale frem til 2021.

Bertelsen & Garpestad valgte Naboen i tre år

Naboen er valgt som leverandør på all innleie av maskiner og utstyr til Bertelsen & Garpestad de neste tre årene.

Daglig leder Øyvind Langemyr i Bertelsen & Garpestad AS, signerte nylig rammeavtale med Naboen AS med varighet frem til 2021. Avtalen gjelder levering av gravemaskiner, minigravere, hjullastere, komprimeringsutstyr, dumpere, teleskoptrucker, lifter og diverse utstyr, skriver Naboen i en pressemelding.

Forretningsutvikler Jone Ølberg i Naboen takker for tilliten og er veldig fornøyd med å kunne fortsette samarbeidet med Bertelsen & Garpestad.

– De er en kunde som utfordrer oss på både bredde og størrelse i maskinpark samt på servicenivå, sier Ølberg.

Bertelsen & Garpestad AS er et entreprenørselskap tilknyttet BG Gruppen med røtter tilbake til 1959 i Egersund. Oppdragene er fordelt over hele Norge, hovedsakelig innen offentlig veibygging, boring, sprengning og masseflytting. Selskapet har om lag 140 ansatte og omsetning på 650 millioner i året.

Bertelsen & Garpestad har nylig vunnet flere store kontrakter og har nå over en milliard i ordrereserve og full sysselsetting frem mot 2019.

– Vi er avhengige av gode samarbeidspartnere som skjønner våre behov og har fokus på punktlige leveranser og som har et høyt servicenivå, sier Langemyr.