Prosjektdirektør/prosjektleder


NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 17 000 medarbeidere. NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa. Vi bygger og utvikler boliger og næringseiendom, offentlige bygg, veier og annen infrastruktur.

Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Building
FylkeOslo
Søknadsfrist22.01.2018

Vi søker en erfaren og ambisiøs prosjektdirektør, samt dyktige prosjektledere til NCC Building sitt største og mest unike byggeprosjekt i Norge.

I tett samarbeid med NCC Property Development utvikler vi et omfattende område i hjertet av Oslos nye bydel, Hovinbyen, med blant annet Norges største næringsbygg i massivtre, Valle Wood.

Valle Wood er et særskilt prosjekt i utviklingen på Valle. Bygget blir på 6700 kvadratmeter med synlige treoverflater både på fasade og innvendig. Tre er et bærekraftig materiale som gir en unik følelse for både besøkende til Valle og brukerne av kontorbygget. Samtidig er det et levende materiale som har meget gode egenskaper i forhold til inneklima. Bygget skal og rette seg etter strenge miljøkrav under byggingen og sertifiseres som BREEAM Excellent.

Totalt består byutviklingsprosjektet Valle av 60.000 kvm næringsbygg, fordelt på fem byggetrinn. Valle Wood er første byggetrinn i prosjektet. Les mer på https://valleforalle.no og https://www.ncc.no/ledige-lokaler/valle-lokaler-oslo/

NCC Building Norge er i spennende endring. Vi utfordrer måten vi jobber på i dag og vi er opptatt av å utnytte ny teknologi for å skape fremtidens bærekraftige bygg. I tett samspill med våre kunder og samarbeidspartnere skal vi utvikle, prosjektere og bygge på en effektiv og fremtidsrettet måte.

Som leder i NCC må du ha driv og kraft til å skape endring og nytenkning. Du bør ha høyere teknisk utdannelse, fortrinnsvis på masternivå. Du har erfaring fra prosjektledelse og god kunnskap om hvordan prosjekter kan ledes og gjennomføres i tett samarbeid med byggherre, brukere og andre samarbeidspartnere.

For mer informasjon eller en uforpliktende samtale om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Assessit:

Tove Gartland, mobil: +47 958 99 755, e-post: tga@assessit.no
Emma Eriksson, mobil: +47 483 15 240, e-post: eem@assessit.no

For å søke på stillingene, følg denne linken:

https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=45356


Vis flere stillinger: