Foto: nyebilder.no

Veidekke Eiendom til Bryn-Helsfyr-samarbeidet

Veidekke Eiendom slutter seg til Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktører driver langsiktig omdømmebygging av området som en levende, bærekraftig del av Oslo og Hovinbyen.

Bakgrunnen er at selskapet tidligere i år kjøpte naboeiendommene Grensesvingen 9 og Grenseveien 97 sentralt på Helsfyr. Planen er å utvikle de to næringsbyggene samlet til en boligeiendom med det som kan bli cirka 400 leiligheter.

– Bryn-Helsfyr-området har et av byens aller beste kollektivtilbud, og er under utvikling til en mer levende del av byen der det er attraktivt både å jobbe, bo, leve og oppleve. Ved å utvikle gode boliger og publikumsvennlige byrom og utearealer på våre eiendommer vil vi bidra til denne utviklingen. Bryn-Helsfyr-samarbeidet gjør et viktig omdømmearbeid til glede for alle med interesser i området, og ved å delta der kan vi bli bedre kjent med andre engasjerte eiendomsaktører, sier prosjektsjef Bjørn Lind i Veidekke Eiendom i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for å få en seriøs eier og utvikler som Veidekke Eiendom med på laget. Selskapet er kjent for å involvere seg lokalt, og har gode, spennende tanker for prosjektene og engasjementet på Helsfyr, sier Per Kristian Lundquist i Bryn-Helsfyr-samarbeidet.

Andre deltakere i Bryn-Helsfyr-samarbeidet er Ferd Eiendom, Skanska CD Eiendom, SAJA Eiendom, Tveten Park, Øni Eiendom v/Maya Eiendom, Basale, Oslo Areal, Anvil Asset Advisors, Bryn Eiendom, Jotne Eiendom, HAS Investment, Fyrstikkalleen 3, BundeEiendom, Pecunia Eiendomsselskap, NAF, Entra, Brødrene Jensen, Gasmann Eiendom, Østensjøveien 43 AS, Eiendomsselskapet Argentum og NCC Property Development.