Knut Magnus Hvidsten (f.v.), Gerd Nilsen og Terje Andersen. Foto: Odd Borgestrand

Hvidsten ny daglig leder i Råde Graveservice

Sivilingeniør og prosjektleder Knut Magnus Hvidsten (42) rykker opp som daglig leder i Råde Graveservice AS. 

Han ble møtt med stående applaus fra samtlige ansatte da selskapets leder, Terje Andersen, slapp nyheten under 60 års jubileumsfeiringen for selskapets 91 medarbeidere på Oset Høyfjellshotell lørdag ettermiddag.

Dermed rigger Råde Graveservice seg for framtida. Selskapet leverte sitt beste årsresultat noensinne i fjor, og det går mot en omsetning på 220 millioner kroner og et meget solid resultat også i år.

Terje Andersen, som eier selskapet sammen med sin svigerinne og økonomisjef, Gerd Nilsen, blir nå administrerende direktør i Råde Graveservice Eiendom, som i tillegg til Råde Graveservice AS også består av Krogstadfjorden Eiendomsutvikling AS, Hvaler Utvikling AS og Råde Landskap.

- Knut Magnus Hvidsten har den bakgrunnen og ballasten som skal til for å lede Råde Graveservice inn i en ny epoke. Etter tre og et halvt år i selskapet har han vist hva han er god for. Han passer godt inn i vår organisasjon, og han er svært godt likt både av sine kolleger og kunder, sier Andersen.

Hvidsten er utdannet sivilingeniør innen anleggsteknikk fra NTNU i Trondheim. Teknisk drift i Fredrikstad kommune var første arbeidsgiver. Her var Hvidsten i drøyt fire år før turen gikk videre til jobb som anleggsleder i entreprenørselskapet Leif Grimsrud. Han har også fire år bak seg som prosjektleder i Veidekke.

Han overtar formelt etter Terje Andersen i august.

- Jeg trives veldig godt i selskapet, og har tro på at vi skal være med å kjempe om små og store oppdrag, spesielt i Follo og Østfold. Dette er en utfordring jeg har lyst på, innrømmer Hvidsten, som de siste årene har vært prosjektleder ved Campus Ås.

At selskapet har lojale medarbeidere kom også tydelig fram under feiringen på Oset. Her ble Arild Berg, Yngvar Olsen og Hilde Brevik hedret for henholdsvis 40, 35 og 30 års sammenhengende tjeneste i firmaet. 

Foto: Odd Borgestrand