Byggherredirektør i Statsbygg, Synnøve Lyssand og administrerende direktør Terje Bøe i Rapp Bomek i «Alabasthallen» i Nasjonalmuseet.

Sikret seg dør- og portkontrakt på 123 millioner kroner

Bodø-baserte Rapp Bomek skal levere dører og porter til det nye Nasjonalmuseet i Oslo.

Rapp Bomek, som har vært en markedsledende leverandør av brann- og sikkerhetsdører til olje- og gassindustrien, høster frukter av sin satsing på bygg- og anleggsmarkedet.

Nå inngår de en storkontrakt med Statsbygg på utvikling, levering og installasjon av dører og porter til det nye Nasjonalmuseet.

Kontrakten de har inngått med Statsbygg har en totalverdi for Rapp Bomek på nesten 123 millioner kroner og er den største enkeltstående kontrakt noensinne for Rapp Bomek.

Tidligere har selskapet vunnet en kontrakt om å levere større innebygde sikkerhetsporter til det nye Nasjonalmuseet.

– Vi er svært stolte av å bli tildelt alle ni delentrepriser på det nye Nasjonalmuseet av Statsbygg og det gir oss en viktig bekreftelse på at de omstillingstiltakene som ble initiert i 2016 nå gir oss de ønskede resultater, sier administrerende direktør Terje Bøe i Rapp Bomek i en melding.

Rapp Bomek har gått fra å være en produktleverandør til oljeindustrien til å tilby sikkerhetsløsninger for en rekke markeder, herunder bygg og anlegg, infrastruktur og sikkerhetsmarkedet.

– Det har vært hardt arbeid over tid i organisasjonen der fokuset har vært rettet inn mot å etablere en sterk markedsposisjon inn mot de nye markedssatsingene, i tillegg til å betjene de tradisjonelle markedene innen olje og gass, sier Terje Bøe.

Rapp Bomek har 140 ansatte, hovedkontor i Bodø og produksjonslokaler i Bodø og på Kapp.