Arkitekt: Boxs Arkitektstudio AS

M2 Entreprenør bygger "The Park" i Holmenkollen

M2 Entreprenør AS har inngått en totalentreprisekontrakt med Glomar Eiendom AS om oppføring av seks leiligheter fordelt på tre bygninger, samt underjordisk garasjeanlegg i Holmenkollen.

Hver av leilighetene vil være på cirka 400 kvadratmeter med opptil 3 meter i takhøyde. I tillegg til takterrasse får hver leilighet sin egen kino, egen spa/velværeavdeling og privat heis. Garasjekjelleren inneholder tre lukkede garasjer til hver leilighet.

Prosjekteringsarbeidet er i gang, og byggearbeidene blir igangsatt i januar -18.

To leiligheter er allerede solgt.

- Vi setter stor pris på tilliten Glomar Eiendom AS viser oss med å tildele M2 entreprenør enda en kontrakt i tillegg til Heggelibakken 32. Vi har jobbet tett med Trond Monshaugen og Martin Flatgård i Glomar Eiendom siden vårparten, og nå som det er solgt 2 leiligheter i hvert av prosjektene kan vi kjøre i gang to prosjekter som begge er så å si ferdig prosjektert, sier daglig leder i entreprenørselskapet M2 Entreprenør, Morten Brusnes i en pressemelding.

- Glomar Eiendom AS er svært fornøyd med samarbeidet med M2 Entreprenør i prosjekteringsfasen på begge prosjektene, og gleder seg nå til å ta fatt på fase to, sier daglig leder Trond Monshaugen.

Arkitekt for prosjektet er Boxs Arkitektstudio AS