– Det ligger i vår filosofi å samle alle fag under ett tak, forteller Bjørn Christian Ultee, Ahlsell Norges regionsjef i Sør-Vest.

Ahlsell åpner ny butikk i Arendal

Ahlsell slår sammen sine to Arendal-avdelinger til en butikk hvor hele sortimentet blir samlet under ett tak.

Ahlsell har de siste årene hatt to avdelinger i Arendal – en butikk med et bredt sortiment innen VVS og VA, og en med en rekke produkter innen verktøy, arbeidsklær og personlig verneutstyr. En sammenslåing av disse to butikkene sammen med innføringen av elektro, er et strategisk grep som skal gjøre Ahlsell til et naturlig valg for den lokale håndverkeren, skriver Ahlsell i en pressemelding.

– Det ligger i vår filosofi å samle alle fag under ett tak. Ved å gjøre alt fagmannen trenger tilgjengelig i en og samme butikk, gjør vi hverdagen både enklere og mer effektiv, forteller Bjørn Christian Ultee,  Ahlsell Norges regionsjef i Sør-Vest.

Nysatsing på elektro

I tillegg til fagområdene fra de to butikkene, innfører Ahlsell nå et stort elektrosortiment. Dette er på mange måter et nytt satsingsområde for Ahlsell i Arendal-område.

– Arendal er et kjempespennende område hvor vi ønsker å befeste vår posisjon ved å ta store andeler med vårt nye butikkonsept, sier Ultee.

Åpner onsdag

Onsdag 6. desember er offisiell åpning av den nye butikken. Her blir kundene møtt med åpningstilbud, konkurranser og festiviteter, med hele 40 leverandører som stiller opp med messe og faglig veiledning, skriver Ahlsell.

Ultee ser frem til å ta imot både nye og gamle kunder i butikken han beskriver som «best i byen».

– Dette er noe vi har sett veldig frem til. Ikke minst fordi vi har stor tro på at vi har bygget en butikk som de lokale håndverkerne virkelig trenger, sier Ultee.