Åpen workshop: Kompetanse som konkurransefortrinn

StedOslo, Norge
Arrangørbygg21
Fra07.12.2017
Til07.12.2017
TidspunktTorsdag kl 9.00 - 12.00

Bygg21 inviterer til åpen workshop hvor det blir mulig å bidra og påvirke arbeidet med å sikre at rett kompetanse og kvalitet blir en selvfølge i alle norske byggeprosjekter.

7. desember inviterer Bygg21s arbeidsgruppe «Kompetanse som konkurransefortrinn» til møte hvor arbeidsgruppa vil skape en arena for å samle konstruktive innspill og idéer til arbeidet.

Arbeidsgruppa har tidligere arrangert innspillsrunder i næringen og noen av hovedpoengene fra dette arbeidet er viktigheten av:

Samspill og tidligfase involvering

Relasjons- og ledelseskompetanse

Tilpassede kontrakts- og samarbeidsmodellene

Konklusjonen er at byggherrer må etterspørre og legge bedre til rette for at det ovennevnte blir ivaretatt og verdsatt i byggeprosjekter og at leverandører må bedre sin evne til å presentere sin kompetanse innen disse områdene.

På workshopen 7. desember ønsker Bygg21 spesielt idéer til hvordan det skal bli enklere å både etterspørre og demonstrere rett kompetanse i byggeprosjekter.

Arbeidsgruppa «Komptanse som konkurransefortrinn» ledes av Bård Frydenlund i AF Gruppen.

Arbeidsgruppa består for øvrig av syv dedikerte fagfolk, inkludert Frydenlund selv. De syv er:

Fagdirektør Steinar Fretheim fra BNL, prosjektdirektør for Digibygg i Statsbygg Jan Myhre, nestleder i Fellesforbundet Steinar Krogstad, administrerende direktør i Metier Halvard Kilde, konserndirektør i GK Steinar Holm og teknisk sjef i Byggevareindustrien Trine Dyrstad Pettersen.

Det vil bli servert lunsj til møtet.

Ytterligere informasjon og påmelding