CEO Andreas Martinussen i Solon Eiendom  og prosjektleder Stein Jørgensen i Follohus, skrev nylig under avtalen på byggingen av 25 boenheter i Jegerveien 5 i Oslo.

Follohus bygger for Solon Eiendom

Solon Eiendom AS har inngått kontrakt med Follohus AS om å bygge 25 boenheter med tilhørende parkeringskjeller i Jegerveien 5 i Oslo.

Kontrakten ble signert i forrige uke og prosjektet har estimert oppstart 2. kvartal 2018, med estimert overtagelse i 4. kvartal 2019, skriver Follohus i en melding.

Prosjektet, som er tegnet av Arkitektkontoret GASA, ligger på Ris i Oslo og består av 25 enheter fordelt på fem tomannsboliger og tre femmannsboliger. Størrelsen på enhetene varierer fra 118 til 142 kvadratmeter BRA.

Felles garasjekjeller som sikrer et bilfritt bomiljø, høy arkitektonisk kvalitet på fasader og utomhusanlegg, skjermede private utearealer til hver enkelt bolig og store felles leke- og oppholdsarealer, er blant kvalitetene Solon Eiendom trekker frem ved prosjektet.

– Vår ambisjon er at boligene i Jegerveien 5 skal legge grunnlaget for det gode liv, med godt naboskap, et trygt bomiljø samt nærhet til gode skoler, friluftsliv og alt Oslo by har å tilby, står det på prosjektets nettside.