Berggård Amundsen & Co flytter sommeren 2019 til nybygget hovedkontor og sentrallager på Langhus i Ski.

Berggård Amundsen & Co. flytter til nybygget sentrallager og hovedkontor på Langhus

I august 2019 flytter Berggård Amundsen & Co. AS (BA) inn i nybygget sentrallager og hovedkontor i Berghagan næringsområde på Langhus i Ski.

Adm. dir. i BA, Hege Amundsen Elvestad.

BA har de siste årene opplevd en betydelig utvikling og for å rigge seg for videre vekst har konsernet besluttet å sette i gang denne flytteprosessen. Utbygger er Anthon B. Nilsen Eiendom AS.

– Å rigge BA for fremtidig vekst er en sentral del av vårt strategiske arbeid. Vi er derfor svært fornøyde med at vi nå har fått en god leieavtale med utbygger Anthon B. Nilsen Eiendom. Det sier administrerende direktør i BA, Hege Amundsen Elvestad i en pressemelding.

– Konsernets positive utvikling frem til nå og planlagte vekst i årene som kommer, gjør at vi kommer vil å trenge mere plass til varene vi skal selge. Vi trenger også et bygg som er tilpasset de tjenester og løsninger vi skal tilby markedet fremover. Men det handler også om å ha en miljøprofil på det vi gjør. Med en uttalt målsetting om å gjøre Norge grønnere gjennom solcelleanlegg og elbillading, må vi ha et energi- og kostnadseffektivt fokus. Sist men ikke minst handler det om samarbeid, trivsel og læring for våre medarbeidere, fortsetter Elvestad.

Berggård Amundsen omsatte i 2016 for 1,7 milliarder. De har hovedkontor og sentrallager på Ski i Akershus, i tillegg til 25 servicesentre plassert over hele landet. S

– For oss i Anthon B. Nilsen Eiendom er dette et veldig spennende prosjekt. Berghagan næringspark er uten tvil ett av de mest attraktive lager- og logistikkområdene i Stor-Oslo. Selve bygget blir på totalt 14.000 kvadratmeter, hvorav 1 800 kvadratmeter rommer hovedkontoret. Resterende blir lager. Det jobbes mot byggestart i januar 2018, og med endelig ferdigstillelse sommeren 2019, forteller prosjektdirektør Henning Sørlie hos Anthon B. Nilsen Eiendom AS