Volkswagen Amarok er kåret til ”Årets pickup”

Amarok har vunnet årets ”International Pick-up Award 2018”.

- Vi er veldig takknemlige for å bli tildelt årets ”International Pick-up Award 2018”. Med nye Amarok har vi nok en gang lyttet til hva kundene vil ha, og klart å levere en bil med mer krefter, dreiemoment og kjøreegenskaper i alle typer terreng. Jeg lover at vi skal fortsette å levere de beste løsningene for våre kunder, slik at deres daglige jobb blir enklere, sa Volkswagen Commercial Vehicles toppsjef, Dr. Eckhard Scholz, under prisutdelingen i Lyon.

Juryen beskrev Amarok som definisjonen på ”work hard, play hard” – et nøkkelelement i pickup-segmentet. 

Andre generasjon Amarok med V6-motor har frem til slutten av oktober vært solgt i  65.200 eksemplarer internasjonalt – en økning på 13,2 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. I Norge ble det i denne perioden registrert 720 Volkswagen Amarok. Dette var en økning på hele 31 prosent sammenlignet med fjoråret.

Prisen ”International Pick-up Award” deles kun ut hvert annet- eller tredje år, og juryen består av en gruppe fagjournalister fra 16 land. Disse vurderer bilene uavhengig av hverandre basert på forhåndsdefinerte kriterier. Volkswagen Amarok vant også prisen i 2010.