Skarpnes tilføyer nye produkter i sortimentet

Skarpnes lanserte under Bygg Reis Deg fullt sortiment på undertak og vindsperrer. – Med dette vil Skarpnes styrke sin posisjon i markedet, sier salg og markedssjef Espen Stensøy.

Den familiedrevne bedriften Skarpnes har siden 1919 levert produkter på tak.

- Innovasjon og nytenking står i høysetet i et marked i endring. Det har ført til enda flere produkter i porteføljen. Selskapet vil med dette kunne tilby diffusjonsåpent og diffusjonstett undertak, vindsperre tak/vegg samt vindsperre for delvis åpne fasader, sier Stensøy i en melding fra selskapet.

- Vi har gjennom høsten opparbeidet oss en rekke gode kunder på produktet og etterspørselen er økende. Høy kvalitet på produktene kombinert med attraktiv pris gjør at flere og flere velger oss og vi gleder oss til fortsettelsen, utdyper han.

Etterspørselen etter disse produktene hos Skarpnes har eksistert en stund, men viktigheten av kvalitet har vært vel så viktig som å få produktene raskt ut i markedet for selskapet.

- Produktet kommer i de variasjonene som er etterspurt. Utover dette vil disse produktene være med på å styrke vår systemgaranti på både betong, tegl og stål, sier Stensøy.