Senior Prosjektleder

Implenia Norge har ca. 700 medarbeidere og kan vise til mange års erfaring og ekspertise innen komplekse infrastrukturprosjekter i hele landet. Vi tilbyr tjenester innen vei- og grunnarbeid, vann og avløp, betongkonstruksjoner, bruer, tunneler og bergrom, vann- og frostsikring, fjellsikring og miljøtjenester.

Implenia Norge har hovedkontor på Lysaker i Oslo. Selskapet har også kontorer i Bergen, Ålesund, Orkdal, Stjørdal og Brønnøysund, samt hovedverksted og lager på Dal i Akershus. Implenia Norge AS omfatter datterselskapene Norbridge AS og Midtnorsk Betongsprøyting AS.

Implenia Norge er en del av konsernet Implenia Group, som er den ledende leverandøren av bygg- og anleggstjenester i Sveits. Konsernet har også en sterk posisjon i det tyske, østerrikske og skandinaviske infrastrukturmarkedet. Implenia ble etablert i 2006, men kan se tilbake på rundt 150 år med konstruksjonshistorie. Selskapet fokuserer på en bærekraftig balanse mellom finansiell suksess og samfunnsansvar.

Konsernet, som har hovedkontor i Dietlikon nær Zürich, har ca. 8 100 medarbeidere i Europa og omsatte for ca. 3,3 milliarder sveitserfrancs i 2015 (28,5 milliarder kroner). Selskapet er notert på børsen i Zürich (SIX Swiss Exchange - IMPN, CH0023868554).

For mer informasjon se www.implenia.no. Følg Implenia Norge på LinkedIn.

FirmaImplenia Norge
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vil du være leder i et solid selskap i vekst?

Implenia Norge jobber med spennende prosjekter for blant andre Statens vegvesen, Bane Nor og Nye Veier. Vi søker derfor etter erfarne prosjektledere som er klar for å ta ansvar i større infrastrukturprosjekter.

Vi kan tilby utfordringer i et sterkt fagmiljø. Vi har prosjekter over hele landet, og vår prioritet er å levere høy kvalitet på tvers av fagdisipliner.

Som Prosjektleder hos oss vil du være en sentral medarbeider og bidragsyter til at vi er en foretrukken partner for kunder og ansatte. Du vil lede store tverrfaglige prosjekter eller en portefølje av prosjekter. Du vil ha ansvar for prosjektplanlegging og drift, herunder sikre at våre prosjekter oppnår økonomiske mål innenfor planlagt fremdrift. Du kan lede tilbudsprosesser, og du er i stand til å skape gode relasjoner med kunde og samarbeidspartnere.

Vi tror på enkle beslutningslinjer og styrken til den enkelte. Hos oss vil du derfor også få muligheten til å påvirke utviklingen av selskapet og bidra til innovasjon på strategisk og operativt nivå.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Ingeniør/ sivilingeniør / teknisk fagskole, eventuelt prosjektleder med lang, dokumentert erfaring innen bygge- og anleggsbransjen
  • Erfaring som prosjektleder av større prosjekter
  • Gode muntlige og skriftlige ferdigheter

Personlige egenskaper

  • Gode leder- og samarbeidsegenskaper
  • Profesjonell i kommunikasjon med byggherrer, samarbeidspartnere, underentreprenører og leverandører
  • Engasjert og løsningsorientert
  • Kommersiell/forretningsmessig forståelse
  • Evne til å jobbe selvstendig, ta ansvar og utvise stå på vilje

Vi tilbyr

  • Et uformelt og faglig sterkt miljø med trivelige kollegaer
  • Gode muligheter til personlig og faglig utvikling
  • Gode påvirkningsmuligheter og anledning til å jobbe internasjonalt
  • En bra bedriftskultur, ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard
  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Ta gjerne kontakt med en av våre kontaktpersoner for uforpliktende og konfidensiell samtale, eller send din søknad og CV.

Søk på stillingen her

Kontaktpersoner

Kåre Eilefsen
HR-leder Implenia Norge AS
kare.eilefsen@implenia.com
+47 947 91 866

Kari Marie Johansen
HR-leder Implenia Norge AS
kari.johansen@implenia.com
+47 982 10 897

Vis flere stillinger: