Nybygget i gågata på Bragernes i Drammen, som er 3000 kvadratmeter fordelt på fem etasjer, skal stå ferdig 1. mai neste år. Illustrasjon: Arkitekt Nils Tveit AS

Fullt i OKK-nybygg i Drammen

Et halvt år før ferdigstillelse er OKK Gruppens nybygg i Nedre Storgate 19 i Drammen nå fullt utleid.

Siste brikke på plass er en etterlengtet delikatesseforretning samt firmaet Arkitekt Fossland.

Det 3.000 kvadratmeter nybygget i gågata på Bragernes er på fem etasjer og skal stå ferdig 1. mai neste år. Buskerud største advokatselskap Svensson & Nøkleby skal benytte fire av de fem etasjene, mens motebutikken Paul & Pauline etablerer seg i hjørnelokalet i første etasje.
Og nå er også resten av første etasje fullt opp. Blant annet blir utbyggerne husvert for byens eneste delikatesseforretning , noe som lenge har vært et savn i Drammen der boligutbyggingen i sentrum har eksplodert og restaurantbransjen stadig utvides med nye nasjonale kjeder og serveringsteder med høy kvalitet.
Eierne av nybygget er OKK Gruppen, og bygget forvaltes av Oxer Eiendom. OKK Gruppen eies av søstrene Bente K. Jordanger og Ellen K. Raaholt med familie.De to familieeide selskapene, som begge har sterke røtter og tradisjoner i Drammen, har fokus på langsiktighet, kvalitet samt nyskapende og bærekraftige løsninger.

Det er veldig gledelig at vi allerede har fått fylt opp lokalene i Nedre Storgate 19. De tre siste tilskuddene er jo bare midt i blinken med tanke på hvordan vi hadde tenkt å utvikle bygget og dette spennende området forøvrig. Vi tror dette vil være med på å skape enda mer liv i Drammen sentrum, sier markedsdirektør i Oxer Eiendom, Anniken Haug i en pressemelding.