Foto: Icopal

Icopal oppretter taktekkeravdeling i Bergen

IcopalTak AS oppretter nå en egen taktekkeravdeling i Bergen.

– Det er vanskelig å tenke seg en by med større behov for kvalitetsløsninger til tette tak, sier avdelingsleder Espen Aksdal Evensen i en pressemelding.

Icopal opplever stor pågang i markedet. Derfor innledes nå en satsning i Bergen med egen entreprisevirksomhet på taktekking og tjenester innen service og vedlikehold. Det nye kontoret er IcopalTaks tiende avdeling.

- Vi opplever merkbart større pågang fra bevisste eiendomseiere som ønsker større kvalitet på byggets viktigste fasade. Særlig i Bergen har vi lenge ønsket å få på plass en tydeligere tilstedeværelse, og skal nå sikre at flere tak får bedre beskyttelse i et klima som blir barskere, våtere og mer utsatt for naturelementene, sier administrerende direktør i Icopal, Håkan Magnusson.

Det er selskapets entreprisevirksomhet IcopalTak AS som står for opprettelsen, noe som sikrer enda bedre støtte for medlemmene i Team Icopal-kjeden på Vestlandet. Til å lede den nye avdelingen er bergenseren Espen Aksdal Evensen ansatt. Han har bred erfaring fra flere næringer og kommer fra en stilling som prosjektleder i Palfinger Marine.

- Evensen har bred erfaring med å styre kompliserte prosjekt og jobbet inngående med prosjekter som har omhandlet utregning, konstruksjon, bygging, drift og vedlikehold av blant annet offshorekraner og skip. Det er verdifull kunnskap når man skal planlegge og beregne den mest solide beskyttelsen for byggets viktigste fasade, sier Magnusson.

- For meg var dette den perfekte anledningen om å forfølge drømmen om å skape noe fra bunnen av. Det er en spennende å sikre at Icopal får et enda tydeligere avtrykk på flate tak på Vestlandet, og det er vanskelig å tenke seg et bedre produkt å selge enn garantert tette tak i Bergen, sier Evensen.