Prosjekt- og anleggsledere Asfalt

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med 15 000 ansatte og en omsetning på over 49 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,2 milliarder kroner.

FirmaPeab Asfalt
FylkeFlere fylker
StedØstlandet/Trøndelag
Søknadsfrist01.12.2017

Vi er på jakt etter deg med erfaring fra asfalt og som gjennom å gjøre andre gode bidrar til at vi når nye høyder. Vi er på jakt etter deg som er en lagspiller.

Prosjektledere
Vi søker etter to erfarne prosjektledere som aktivt kan bidra med å viderutvikle vår virksomhet.

Vi søker deg som ønsker å jobbe i Buskeud/Vestfold/Telemark. Tilholdssted vil være ved vårt kontor i Holmestrand. Reising i regionen må påregnes.

Vi søker deg som ønsker å jobbe ved vår virksomhet i Mjøsregionen. Tilholdssted vil være på Biri. Reising i regionen må påregnes.

Felles for stillingene:
Du må ha minst 5-10 års erfaring innen asfalt- og/eller anleggsbransjen og gjerne utdanning på bachelornivå.
Vel så viktig er kunnskap om det lokale markedet og bredt nettverk innen asfalt, pukk og grus.

Anleggsledere
Til vårt distrikt i Trondheim med kontorsted Trondheim søker vi etter to anleggsledere. Du må ha erfaring fra asfalt- og/eller anleggsvirksomhet.

Du bør ha praktisk ledererfaring og like salg og utstrakt kontakt med kunder.

Oppgi i søknaden om du søker stillingene som prosjektledere eller anleggsledere og geografisk område.

Som ansatt i Peab blir du delaktig i arbeidet med å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. I Peab er vi samfunnsengasjerte og opptatt av hvordan vi som entreprenør påvirker det miljøet vi lever i, både for de menneskene som nå og i fremtiden berøres av det vi bygger og anlegger. Vi ønsker å omfavne spennet av kompetanse som finnes i arbeidsmarkedet og etterstreber mangfold blant våre ansatte.

Våre verdier ligger som en grunnstein for hvordan vi som ledere og medarbeidere opptrer, og for oss er det viktig at du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier jordnær, utviklende, personlig og pålitelig. I Peab finnes det store muligheter for personlig utvikling.

Vil du bygge et bærekraftig samfunn med oss?

Vi ser frem imot å motta din søknad!

Søk her

Arbeidssted:

Østlandet/Trøndelag

Kontaktpersoner:

Behzad Armingohar - Trøndelag

mob: +47 906 68 926

Hans Petter Skjellum - Biri

mob: +47 911 13 397

Jan Ove Kristiansen - Buskerud, Vestfold, Telemark

mob: +47 90866323

Vis flere stillinger: