Amalie Nyeng i Flatås IL (fra venstre), byggherreombud Morten Grande i Prosjektutvikling Midt-Norge, Frode Kvamsøy, leder av byggekomiteen i Flatås IL og Flatåshallen AS, John-Tore Dreier i Flatås IL, Jomar Grøtan, daglig leder Consto Midt-Norge, Henrik Vågen i Consto Midt-Norge, prosjektsjef Rune Haugen i Consto Midt-Norge og Odd Tillerli, prosjektleder og BVP-rådgiver Prosjektutvikling Midt-Norge.

Consto bygger BVP-prosjektet Flatåshallen

Byggherre Flatås IL har signert avtale om bygging av Flatåshallen i Trondheim med Consto Midt-Norge etter å ha valgt entreprenør ved hjelp av Best Value Procurement (BVP).

Det skriver prosjektleder og BVP-rådgiver på prosjektet, Prosjektutvikling Midt-Norge, i en pressemelding torsdag.

Flatåshallen får Trondheims første innendørs kunstgressbane, en ny flerbrukshall med treningsrom, møterom, lager og en ny utendørs kunstgressbane.

Samlet bruttoareal på prosjektet er omtrent 6.200 kvadratmeter, og samlet budsjett er omtrent 90 millioner kroner. Flatåshallen er finansiert med tippemidler, kommunale tilskudd, lån og egenkapital.

Flatås IL har via sin prosjektleder og Best Value-rådgiver Prosjektutvikling Midt-Norge valgt å bruke anskaffelsesmetoden Best Value Procurement.

Prosjektleder Odd Tillerli i rådgiverfirmaet Prosjektutvikling Midt-Norge mener det var svært nytenkende av idrettslaget å gå for BVP-metoden.

Consto Midt-Norge var rangert som beste tilbyder i utvelgelsesfasen, og valget av entreprenør ble opprettholdt etter gjennomført konkretiseringsfase, ehter det i pressemeldingen.

I uke 48 starter byggingen, og ifølge kontrakten skal hallene og banen stå ferdig 31. august 2018.