F.v Rune Fjeldstad i Sparebank 1 BV og Johan Bruun i Usbl ser frem til at det blir felles kontor i Drammen

Usbl etablerer nytt kontor i Drammen

Usbl etablerer nå sitt tolvte kontor, og vil fra medio januar 2018 være på plass i sentrum av Drammen, i samme lokaler som Sparebank 1 BV.

Usbl har allerede en rekke forvaltningskunder og medlemmer i Drammensområdet, i tillegg til flere andre utbyggere som vi samarbeider med. Det er derfor helt naturlig å etablere et kontor her, for å sikre nærhet til markedet. Usbl vil ha kontor i Sparebank 1 BV sine lokaler, midt på torget i Drammen sentrum.

- Dette er et svært spennende marked for oss, både for å betjene eksisterende kunder bedre, samt å vokse i, sier administrerende direktør i Usbl, Johan Bruun i en pressemelding.

- Både privatpersoner, boligselskap og andre boligutviklere i området vil merke at Usbl etablerer seg her, og vi håper de vil se nytten av at vi er tilstede lokalt også i dette området. Vi har fra før et godt samarbeid med Sparebank1 BV og Eiendomsmegler 1 BV, med felles kontorer både i Sandefjord, Horten, Lier og Holmestrand, så det at vi nå åpner kontor i Sparebank 1 BV sine lokaler i Drammen vil styrke dette samarbeidet ytterligere, legger han til.

- Dette er veldig positivt, og basert på vårt gode samarbeid er dette en naturlig videreutvikling, sier administrerende direktør i SpareBank 1 BV, Rune Fjeldstad.

- Vi har høstet gode erfaringer med samlokalisering med Usbl på flere steder allerede, og å flytte sammen i Drammen der vi begge er utfordrere blir meget interessant. Her er det et spennende marked vi satser på, og med Usbl på laget blir vi enda sterkere, fortsetter han.

Usbl's regionleder i Buskerud, Britt Kåsin, vil ha ansvaret for det nye kontoret i Drammen.