Consto signerte kontrakt for Nytt kirkebygg for frikirkemenigheten, Norkirken Grimstad. Fra venstre: daglig leder i Consto Sør, Kai Paulsen, styreleder i Norkirken, Knut Hernes og styremedlem Oddbjørn Haugeto. Foto: Kjell Magne Jacobsen

Tre nye Consto-oppdrag på Sørlandet

Consto har i løpet av få dager sikret seg tre mindre bygg- og anleggsprosjekter på Sørlandet med en samlet kontraktsverdi på cirka 67 millioner kroner eks mva.

I Grimstad skal Consto Sør bygge «Nytt kirkebygg for Norkirken, Grimstad». Totalentreprise-kontrakten er på 26,8 mill. kr eks. mva. og skal overleveres 1. oktober 2018. Samlet BTA er på 1.700 kvadratmeter.

- Dette er et helt spesielt prosjekt som vi går til med stor respekt, og ser frem til å realisere sammen med Norkirkens ledelse, sier daglig leder Kai Paulsen, i Consto Sør AS i en pressemelding.

Rehabiliterer tunnel
Utenfor Grimstad skal Constos anleggsselskap rehabilitere tunnelen, E18 Grimstadporten, for Staten vegvesen.

Kontraktsummen er 16,9 millioner kroner eks. mva. og oppdraget skal være ferdig midt i april 2018.

Kontor lager og industribygg i Kristiansand
I Kristiansand har Consto sikret seg oppdraget å bygge et kombinert kontor-, industri- og lagerbygg for Kristiansand Havn KF. Kontrakten er på cirka 23 millioner kroner eks mva.

Kontorbygget har to etasjer med en grunnflate på 450 kvadratmeter, mens lager/industribygget er på 800 kvadratmeter. Prosjektet skal stå ferdig senest 15. oktober 2018.

Consto etablerte seg i Kristiansand i 2015 for å dekke byggemarkedet i Agder-fylkene og Rogaland.

Nå har selskapet flere oppdrag på gang, bl.a. Dalane bussanlegg for Vest-Agder fylkeskommune i Kristiansand og Sola rådhus i Rogaland.

- Vi har en god miks av mindre og større oppdrag for offentlige og private oppdragsgivere, og ser vel egentlig bare muligheter i Agderfylkene og Rogaland, sier daglig leder Kai Paulsen i Consto Sør AS.