GK overtar Entek i Harstad

GK Inneklima styrker sin satsing i Nord-Norge og kjøper ventilasjonsentreprenøren Entek Harstad AS.

Entek Harstad AS har vært Nord-Norges totalleverandør av VVS-tjenester helt siden 1985. Nå overtar GK Inneklima det solide selskapet for å styrke sin strategiske satsning på ett av Nord-Norges mest folkerike områder, Narvik-Ofoten-Harstad-Vesterålen-Lofoten.

– Vi skal være landsdelens ledende fagmiljø for energieffektive inneklimaløsninger, og med Entek får vi en erfaren partner som kan bidra til å styrke vår posisjon i regionen, sier regionsdirektør i GK Inneklima, Børge Lund i en pressemelding.

 – En stor del av vår tillit i markedet skyldes vår leveringsevne, erfaring og bredde, sier daglig leder i Entek Harstad AS, Marvin Christensen.

I tett samarbeid med GK Inneklima ser han store muligheter for å kunne løse enda flere oppgaver for både sine eksisterende og nye kunder.

– Jeg er overbevist om at GK vil bidra til å ytterligere styrke denne posisjonen, og at vi gjennom tverrfaglig samarbeid med GK Rør og GK Elektro vil være et naturlig førstevalg som totalteknisk leverandør, påpeker Christensen.

Entek Harstad AS består i dag av ni ansatte som med ett unntak alle blir med videre. Selskapet fortsetter under samme navn inntil videre, og kundene vil kunne forholde seg til sine kjente kontaktpunkter.

GK Inneklima har fra før en liten avdeling i Harstad som etter planen skal samlokaliseres i Enteks lokaler på Seljestad.