Se Vibos nye betongstasjon vokse frem på to dager

Vibo Entreprenør AS, Mikkelsen Maskin AS og Schei's Transport AS etablerer i disse dager ny betongfabrikk på Røtet i Surnadal. Ny betongstasjon ble montert på to dager.

Det skriver Vibo Entreprenør i en epost til Byggeindustrien.

Bygging av den nye betongstasjonen gikk, ifølge entreprenøren, over all forventning, og det skal allerede være klart for testkjøring av det nye anlegget.

Vibo Entreprenør står som formell initiativtaker på nyetableringen, men den nye betongstasjonen vil bli overtatt av det nyetablerte firmaet Surnadal Betong AS så snart produksjonen er i gang. Dette er planlagt gjennomført i løpet av høsten 2017.

Vibo har tidligere hatt sin betongproduksjon på Syltbakken i Surnadal.

– Over lengre tid har det meldt seg et behov for oppgradering og fornying av betongstasjonen vår. Selv om deler av anlegget er fornyet i senere tid, så er store deler av anlegget fra da betongstasjonen ble etablert på Syltbakkan. En større oppgradering var derfor nødvendig, og med gode samarbeidspartnere i Mikkelsen Maskin AS og Schei's Transport AS har vi funnet en optimal løsning for framtiden, sier daglig leder i Vibo, Rolf Kvernberg i en pressemelding forrige uke.