Illustrasjonsfoto: BetonmastHæhre

Tronrud Bygg endrer navn til BetonmastHæhre Ringerike

Tronrud Gruppen ble i vår kjøpt opp av BetonmastHæhre. Tronrud Bygg på Hønefoss endrer nå navn til BetonmastHæhre Ringerike. 

Tidligere i høst ble andre selskaper i Tronrud Gruppen innlemmet i eksisterende BetonmastHæhre-selskaper. Tronrud Bygg på Hønefoss bytter nå navn til BetonmastHæhre Ringerike.

- BetonmastHæhre ønsker å være synlige på Ringerike. Ringerike er en region i rivende utvikling, og det er derfor viktig for oss å være tilstede her fremover. Navneendringen av vårt datterselskap i området er derfor et riktig grep for oss, uttaler Peter Sandrup, leder for divisjon bygg i BetonmastHæhre.

- I tillegg til å satse på Ringerike, ønsker vi også å ta en større andel av markedet på Hadeland og i Asker og Bærum, sier Ivar Ragnhildstveit, daglig leder i BetonmastHæhre Ringerike.

Tronrud bygg ble etablert på Hønefoss i 1974, og har solide håndverkstradisjoner.

- Det gode omdømmet tar BetonmastHæhre Ringerike med seg videre også etter navneendringen. Tilhørigheten til BetonmastHæhre-konsernet vil styrke selskapet i den videre satsingen, heter det i en melding fra selskapet.

Den formelle navneendringen gjennomføres fra 01. november 2017.