Tommy Myrland (f.v.), Dan Østergaard og Leif Enoksen på standen til Optimera på Bygg Reis Deg.

Optimera har flydd inn over 600 personer til Bygg Reis Deg

Optimera har flydd inn over 600 proffkunder og ansatte fra hele landet, for å vise fram standen sin på Bygg Reis Deg.

- Vi er et landsdekkende selskap, og har derfor flydd inn kunder og ansatte fra over hele landet. I alt har det blitt nærmere 600 personer så langt. I tillegg kommer det kunder og ansatte med buss, bil og tog fra nærområdet, sier Tommy Myrland i Otimera.

Han sier responsen fra publikum som har vært innom årets stand har vært over all forventning.

- Den har vært veldig bra. Det har kommer flere hundre innom hver dag, og det er veldig moro. Vi møter eksisterende kunder og får nye. Bygg Reis Deg er en veldig fin møteplass for hele bransjen, og vi har veldig godt utbytte av å være med, sier Myrland.

Salgssjef Leif Enoksen i Optimera sier de aldri har hatt en så stor stand på Bygg Reis Deg før.

Benn Asgeir Båtvik i Norgeshus demonstrerer hvordan man kan vurdere ulike kjøkkenløsninger digitalt ved å bruke VR-briller.

- Vi har delt ut over 2.000 pølser, så det sier litt. Det er også første gang vi stiller ut et kjøkken på standen vår, sier han.

Optimera har i tillegg arrangert fagseminarer på hotellet ved siden av Norges varehus, hvor rundt 700 kunder har vært innom.

- Vi fokuserer blant annet på at vi er spesialister på kjøkken ute på byggeplassen, sier Enoksen.

Han legger til at de viser fram ulike kjøkkenløsninger på messen. I et prosjekt de har med Norgeshus kan kunder til og med se ulike kjøkkenløsninger med VR-briller.

- Det er fremtiden, sier Enoksen.

Les også: