Tommy Cielicki (t.h) mottok beviset på at er æresmedlem i Norsk Betongforening av styreleder Eivind Heimdal.

To nye æresmedlemmer i Norsk Betongforening

Tommy Cielicki og Jan Karlsen er hedret med æresmedlemskap i Norsk Betongforening.

Tommy Cielicki var både stolt og overrasket over prisen.

- Det er morsomt og overraskende å få dette æresmedlemskapet. Jeg er da ikke så gammel, sa en smilende Cielicki da han mottok prisen av styreleder Eivind Heimdal i Norsk Betongforening.

- Jeg er heldig som har fått muligheten til å jobbe med betong i veldig mange år både gjennom Betongforeningen og FABEKO. FABEKO bør få en del av denne æren fordi de har latt meg jobbe mye med Betongforeningen. Jeg vil spesielt takke alle som har vært positive og bidratt til alle faglige møter, og jeg vil også takke medlemsgruppene i Betongforeningen som gjør en kjempejobb, sa Cielicki.

Begrunnelse

Juryen har følgende begrunnelse for tildelingen av æresmedlemskapet til Tommy Cielicki

«Han har gjennom sitt lang virke i betongbransjen bygget opp et betydelig nettverk, både innenfor Norsk Betongforening og FABEKO. Dette nettverket har han brukt aktivt når han i mange år har arrangert gode og faglige tunge møter, seminarer og konferanser rundt om i hele landet. Han har bidratt sterkt til en kompetanseheving innen betong, både internt i fabrikkbetongbransjen og betongpumpebransjen, men også eksternt hos entreprenører, leverandører, rådgivende ingeniører, arkitekter, byggherrer og mange andre som jobber i bransjen»

Aktiv i foreningen

Tommy Cielicki har vært med i en lang rekke av betongforeningens og -bransjens komiteer. Ikke minst som mangeårig leder for Norsk Betongforenings medlemsgruppe i Oslo, samt en koordinerende rolle overfor alle medlemsgruppene i landet. Han er også leder for BOR sitt Fagutvalg A, som blant annet bestemmer innholdet i de såkalte A-kursene

Han var i en årrekke leder av FABEKO sin Region Øst, da som ansatt i NorBetong AS. Fra 2002 har han vært teknisk sjef i FABEKO.

Hedret Jan Karlsen

Daglig leder Jan Karlsen i Kontrollrådet er nytt æresmedlem i Norsk Betongforening.

Norsk Betongforening hedret også Jan Karlsen med æresmedlemskap. Mangeårig daglig leder i Kontrollrådet kunne ikke være tilstede under Norsk Betongdag, men hadde blitt overrasket med den høythengende prisen tidligere.

Juryen sier følgende om Karlsen:

«Prisvinneren driver utstrakt forelesningsvirksomhet på seminarer og kurs innen Kontrollrådets fagområder. I tillegg er han mye benyttet som foredragsholder på kurs og konferanser som Betongforeningen organiserer. Prisvinneren har også stor møtedeltagelse innen standardisering og sertifisering nasjonalt og internasjonalt»

Kunnskapsrik

Videre sier jurybegrunnelsen at «Prisvinneren er en enorm kunnskapskilde på hva som gjelder av regelverk og forutsetninger for produksjon og omsetning av betongprodukter i Norge. Dette gjelder både krav til materialer, systemer og tilhørende kompetanse. Og han deler villig med seg om dette for bransjen.»

«For Betongforeningen har han gjennom alle år vært en stor kunnskapskilde på disse områdene, og han har blant annet deltatt tungt i arbeidet med revisjon av NB publikasjoner og nasjonale tillegg på standarder på betong og råmaterialer.»